Engine Treatments: Cooling System Cleaner

Ammattimaiseen jäähdytysnestejärjestelmän puhdistukseen

Tec4 Cooling System Cleaneria käytetään säännöllisesti jäähdytysnesteen vaihdon yhteydessä tai aina, kun autossa ilmenee kuumenemis – tai lämmityslaiteongelmia.

Tec4 Cooling System Cleanerilla saavutetaan seuraavat edut ajoneuvon moottorissa ohjeiden mukaisesti käytettynä:

  • hajottaa ja irrottaa kalkkeumat (kattilakivi) sekä ruosteen jäähdyttimien ja moottorin vesitilojen sisäpinnoista
  • palauttaa jäähdytysjärjestelmän lämmönsiirtokyvyn moottorilohkosta veteen ja vedestä jäähdytinrakenteisiin
  • moottori jäähtyy suunnitellusti ja käy oikeassa lämpötilassa
  • palauttaa lämmityskennon tehon
  • optimoi moottorin toiminnan, koska moottori käy oikeassa lämpötilassa
  • liian lämpimänä käymisestä ja ylikuumenemisesta johtuvien vikojen ja moottorivaurioiden väheneminen

Tilausnumero 605017
Tehdaspakkaus 28 kpl (á 400 ml)

Käyttö

Lisää 400 ml Tec4 Cooling System Cleaneria tavanomaisen henkilöauton jäähdytysjärjestelmään tai suuremmille moottoreille noin 10 % jäähdytysjärjestelmän tilavuudesta. Ravisteltava hyvin ennen käyttöä.

Käytä moottori käyntilämpöiseksi ja anna käydä korotetulla joutokäynnillä noin 20 – 30 minuuttia. Tyhjennä jäähdytysjärjestelmä ja huuhdo huolellisesti puhtaalla vedellä jäähdytin ja moottorin koko vesitila. Varmista, että kaikki ruoste- ja kalkkikuonakerrostumat poistuvat järjestelmästä ennen uudelleen täyttöä.

Tec4 Cooling System Improveria suositellaan lisättäväksi Tec4 Cooling System Cleaner –käsittelyn jälkeen puhtaaseen järjestelmään. Se estää ruoste- ja kalkkeutumisongelmien uusiutumisen.

Tec4 Cooling System Cleaner ei vaurioita jäähdytysjärjestelmän komponentteja ohjeen mukaan käytettynä ja se soveltuu myös uusille pitkäikäisille jäähdytysnesteille (mm. G12).

Jäähdytysjärjestelmän ongelmat ovat yhä yleisimpiä syitä ajomatkan keskeytymiseen. Jäähdytysjärjestelmän ja etenkin OBD-moottorien parhaan toiminnan varmistamiseksi on jäähdytysjärjestelmä puhdistettava vähintään joka toinen vuosi jäähdytysnesteen vaihdon yhteydessä.