Radiator Stop Leak

Ammattimaiseen jäähdytysnestejärjestelmän paikkaamiseen

Tec4 Radiator Stop Leakia käytetään, kun pieniä, kiusallisia vuotoja esiintyy jäähdytysjärjestelmässä.

Tec4 Radiator Stop Leakia suositellaan myös autossa mukana kuljetettavaksi yllättävien vuotojen varalta. Huom! Tuote saattaa jäätyä pakkauksessaan, mutta on käytettävissä, kun se on sulanut.

Ohjeen mukaan käytettynä Tec4 Radiator Stop Leakillä saavutetaan seuraavat edut moottorin jäähdytysjärjestelmässä:

  • estää jäähdytysnesteen vuodot hiushalkeamista ja pienistä rei’istä. Kun lämmityslaite tuoksuu glykolille ja vuoto on pieni, säästytään kalliilta ja vaikealta kojetaulun purkamiselta.
  • hätätilanteissa korjaa väliaikaisesti suuremmatkin vuodot estäen jäähdytysnesteen karkaamisen ja ylikuumenemisen aiheuttamat vauriot
  • mahdollistaa pitkät ajomatkat (mm. lomamatkan ja rahtikuljetuksen) ilman aikaa vievää korjausta matkan aikana
  • tuote ei sisällä sementin tai liiman sidosaineita

Tilausnumero 605217
Tehdaspakkaus 28 kpl (á 400 ml)

Käyttö

Lisää 400 ml Tec4 Radiator Stop Leakia tavanomaisen henkilöauton jäähdytysjärjestelmään tai suuremmille moottoreille noin 10 % jäähdytysjärjestelmän tilavuudesta.

Tarkista huolellisesti jäähdytysjärjestelmän yleiskunto. Huomioi, että autoilija on voinut useasti lisätä vuotavaan järjestelmään tavallista eikä tislattua vettä. Jos on pienikin epäilys, että järjestelmä on likaantunut kalkki- tai ruostejäänteistä, puhdista jäähdytysjärjestelmä ensin Tec4 Cooling System Cleanerilla ennen Tec4 Radiator Stop Leakin lisäystä.

Ravista Tec4 Radiator Stop Leak pulloa hyvin ennen käyttöä ja kaada hitaasti jäähdyttimeen moottorin käydessä ja jäähdytysnesteen kiertäessä järjestelmässä (myös lämmityslaitteessa). Varo kuumaa jäähdytysnestettä!

Tehokas ja turvallinen

Tec4 Radiator Stop Leak on ainutlaatuinen sekoite luonnonkuituja ja pinta-aktiivisia aineita, jotka yhdessä tukkivat hiushalkeamia ja pieniä reikiä jäähdyttimissä ja muualla jäähdytysjärjestelmässä.

Ohjeen mukaan käytettynä Tec4 Radiator Stop Leak ei aiheuta jäähdytinkennon tukkeutumista ja on tarvittaessa poistettavissa järjestelmästä. Tec4 Radiator Stop Leak ei vaurioita jäähdytysjärjestelmän komponentteja. Soveltuu myös uusille pitkäikäisille jäähdytysnesteille (mm. G 12).

Jäähdytysjärjestelmän ongelmat ovat yhä yleisempiä syitä ajomatkan keskeytymiseen. Varmista matkan jatkuminen Tec4 Radiator Stop Leakilla.