Oil System Cleaner

Voiteluöljyjärjestelmän säännölliseen puhdistamiseen

Moottorin voiteluöljyjärjestelmä puhdistetaan Tec4 Oil System Cleanerilla säännöllisesti öljynvaihdon yhteydessä kahden vuoden tai 60 000 km välein ja tarvittaessa useammin.

Tec4 Oil System Cleaner sopii käytettäväksi kaikkien moottoriöljyjen kanssa, jotka täyttävät ACEA-, API- ja ILSAC-luokitukset tai autonvalmistajien omat öljyluokitukset.

Koska Tec4 Oil System Cleaner parantaa vanhan öljyn rajavoiteluominaisuuksia samalla kun se puhdistaa voiteluöljyjärjestelmän, sen käyttö on moottorille turvallista.

Tec4 Oil System Cleanerin etuja ohjeiden mukaisesti käytettynä (bensiini- ja dieselmoottorit):

  • poistaa lietteen ja muut liukenemattomat epäpuhtaudet öljytilasta
  • puhdistaa moottorin sisäisesti
  • neutraloi öljynvaihdossa jäävän jäännösöljyn – tärkeää pitkillä vaihtoväleillä
  • puhdistaa hydrauliset venttiilinnostimet ja kampikammion tuuletusventtiilin
  • irrottaa jumiutuneet männänrenkaat toimimaan suunnitellusti, tasaa moottorin puristuspaineita, palauttaa moottorin tehoa
  • ehkäisee polttonesteenkulutuksen lisääntymisen
  • vaimentaa nostinääniä

Tilausnumero 640117
Tehdaspakkaus 28 kpl (á 400 ml)

Käyttö

Määräaikaishuolto:
Lisää Tec4 Oil System Cleaneria (400 ml) käyntilämpöisen, vanhan moottoriöljyn joukkoon ennen öljynvaihtoa. Käytä säännöllisesti puhdistettua moottoria 10 – 20 minuuttia joutokäynnillä. Muussa tapauksessa anna käydä korotettua joutokäyntiä 1500 1/min vähintään 30 minuuttia. Ajoneuvoa ei saa ajaa puhdistamisen aikana. Tec4 Oil System Cleaner – käsittelyn jälkeen öljy on ulos laskettaessa kuumaa ja erittäin juoksevaa. Vaihda öljyt ja suodatin aina puhdistuksen jälkeen.

Suuremmissa moottoreissa seossuhde on 400 ml Tec4 Oil System Cleaneria/ 4 l öljyä tai noin 10 % öljyn tilavuudesta.

Korjauspuhdistus:
Ongelmien poistoon (esim. jumiutuneet männänrenkaat, ääntelevät hydrauliset venttiilinnostimet tai mustaa lietettä) tai jos moottoria ei ole aikaisemmin puhdistettu. Lisää 2 pulloa Tec4 Oil System Cleaneria (á 400 ml) / 4 l vanhaa öljyä. Käytä moottoria korotetulla joutokäynnillä 1500 1/min vähintään 30 minuuttia. Vaihda lopuksi suodatin ja öljy.

Suosittelemme Tec4 Oil System Protectorin lisäämistä uuteen moottoriöljyyn (400 ml) tehostamaan voitelua ja estämään epäpuhtauksien muodostumista voitelujärjestelmään.

Huom! Oil System Cleaner saattaa vaurioittaa maalipintoja.