Seal Conditioner

Tiivisteiden ja kumiosien kovettumisen estämiseen sekä elastisuuden palauttamiseen

Tec4 Seal Conditioner soveltuu käytettäväksi ajoneuvomoottoreissa, manuaalivaihteistoissa, tasauspyörästöissä sekä hydrauli- ja muissa teollisuuskoneissa.

Tec4 Seal Conditioneria käytetään ehkäisemään venttiilivarren kumien kovettumisesta johtuvaa öljyn palamista tai muiden kumitiivisteiden kovettumisesta johtuvia öljyvuotoja. Tuote soveltuu hyvin myös vaihtoautokunnostukseen.

Tec4 Seal Conditionerin edut ohjeiden mukaisesti käytettynä:

  • ehkäisee öljyvuotoja ja niistä johtuvia ongelmia
  • palauttaa venttiilivarsien tiivistekumien, O-renkaiden sekä muiden kovettuneiden kumitiivisteiden elastisuuden
  • ehkäisee tiivisteiden kautta tapahtuvia öljyvuotoja
  • palauttaa mm. hydraulisylintereiden optimitehon
  • estää vaahtoamista

Tilausnumero 699404
Tehdaspakkaus 12 kpl (á 120 ml)

Käyttö

Lisää tuubillinen Tec4 Seal Conditioneria (120 ml) henkilöauton öljytilaan tai 2,5 % järjestelmän tilavuudesta.

Lisää henkilöauton manuaalivaihteistoon puoli tuubia Tec4 Seal Conditioneria ja tasauspyörästöön puoli tuubia. Älä yliannostele!

Tec4 Seal Conditioner on yhteensopiva kaikkien perinteisten moottori-ja vaihteistoöljyjen kanssa mukaan lukien synteettiset ja puolisynteettiset moottori-ja vaihteistoöljyt. Lisäksi tuote sopii yhteen kaikkien mineraaliöljypohjaisten, hydrauli- ja teollisuusöljyjen kanssa.

Tec4 Seal Conditioneria ei voida käyttää vesipohjaisten nesteiden tai jarrunesteiden kanssa.

Automaattivaihteistossa käytetään Tec4 Auto Transmission Treatmentia.

Tiivistehuolto:

Tec4 Seal Conditioner on synteettinen huoltotuote, joka palauttaa elastisuuden kuumuuden kovettamiin tai kutistamiin tiivisteisiin. Jos tuotetta käytetään ennaltaehkäisevänä huoltotuotteena, tiivisteet eivät kutistu tai kovetu niiden normaalin käyttöiän aikana.

Yleinen syy moottoriöljyn palamiseen ja pakokaasupöllähdyksiin on venttiilinvarren kumien kovettuminen ja kutistuminen, mikä aiheuttaa öljyn vuotamisen tiivisteiden ohi palotilaan. Tämä voidaan estää lisäämällä Tec4 Seal Conditioneria moottoriöljyn joukkoon.